Κυρίαρχη στην Τουρκία η Γαλατασαράι, πήρε το Κύπελλο και πάει ολοταχώς για νταμπλ! Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Τράμπζονσπορ, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0.

Κάπως έτσι, κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν και πλέον ψάχνει έναν βαθμό στο πρωτάθλημα για να κλειδώσει το νταμπλ.

Ο Αλπέρ Γιλμάζ στο 5ο λεπτό σήκωσε το «Kalyon Stadyumu» στο πόδι, για να δώσει το προβάδισμα στη Γαλατά, η οποία ήταν καλύτερη συνολικά στο πρώτο μέρος αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ. Κάτι που έκανε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά της με τον Οσιμέν!

Ο Νιγηριανός στράικερ βρήκε δίχτυα εκ νέου, στο 63ο λεπτό μετά από νέα ασίστ του Ακτζούν για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-3).

H Γαλατασαράι έφτασε τα 19 Κύπελλα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην Τουρκία, ενώ μάλιστα έχει 8 κατακτήσεις σε ισάριθμους πρόσφατους τελικούς!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ πρωταθλητή του αιώνα»: Φόρεσαν μπλουζάκι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι παίκτες της Μπεσίκτας

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαννιώτης: Σκόραρε με εκτέλεση από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη!

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα ο προπονητής της U21 της Τουρκίας - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο

«Θα χρειάζομαι βοήθεια στην τουαλέτα και στο... Playstation»: Η εξομολόγηση του Λανγκ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Γαλατάσαραϊ: Περνάει την πόρτα τη χειρουργείου ο Οσιμέν

Κινείται για τον Λαμίν Καμαρά η Φενέρμπαχτσε

«Η Γαλατάσαραϊ κινείται δυναμικά για τον Μπερνάρντο Σίλβα»

Πρόταση της Μπεσίκτας σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπαγιντίρ

Τερματοφύλακας πέτυχε… γλάρο με βολέ και συμπαίκτης του τον έσωσε με ΚΑΡΠΑ!

Στραβοπάτησε κόντρα στην Κασίμπασα του Γιαννιώτη η Φενέρμπαχτσε: Τρέλα με δύο γκολ και αποβολή στις καθυστερήσεις