Η Τράμπζονσπορ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 38 χρόνια και οι οπαδοί της ζουν μεγάλες στιγμές, αν και μερικοί εξ αυτών φάνηκαν λίγο βιαστικοί.

Βλέπετε, με το ματς ενάντια στην Αντάλιασπορ να βρίσκεται στις καθυστερήσεις, κάποιοι θεώρησαν λανθασμένα ότι ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη, με αποτέλεσμα να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο!

Ακολούθησε διακοπή, προκειμένου να αποχωρήσουν και να συνεχιστεί ο αγώνας, για να έρθει το σφύριγμα της λήξης λίγο αργότερα, σφραγίζοντας την κούπα για τον σύλλογο της Τραπεζούντας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πέναλτι που ζήτησε η Σάμσουνσπορ στο φινάλε του ματς με τη Γαλατά

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ήττα στο 92' για τη Σαμσουνσπόρ με έντονα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στη Γαλατασαράι!

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου