Στην εκδήλωση για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music ο Τρανός ρωτήθηκε για το περιστατικό της σύλληψής του λόγω οπλοκατοχής.

«Μια χαρά, συνεχίζω τη ζωή μου όπως πρέπει. Όλα τέλεια! Θα γίνει δικαστήριο. Έχει λήξει, έχω φάει την ποινή μου. Δέκα μήνες για τρία χρόνια… Δέκα μήνες; Δεν ξέρω καν, ο δικηγόρος ξέρει», τόνισε ο νεαρός τράπερ που δεν γνώριζε την τιμωρία που του έχει επιβληθεί σε πρώτη φάση.

Ερωτηθείς αν έχει στενοχωρηθεί ή μετανιώσει για ό,τι συνέβη απάντησε: «Γιατί να στεναχωρηθώ; Δεν πυροβόλησα κανέναν! Απλά βρήκαν ένα πιστόλι πάνω μου. Τι να μετανιώσω; Δεν το είχα εγώ, δεν ήταν δικό μου. Το είχα για ένα βίντεο κλιπ».

Τέλος, για το αν θα έβγαινε με θαυμάστρια και το αν απαντά σε μηνύματά τους στα social media είπε: «Όχι, είμαι σνομπ από τότε που γεννήθηκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μαυρικίου τραγουδάει με την κόρη του το «Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι» κι ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη μας

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Έκανε καλλιτεχνική κολύμβηση στον πάγο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Προσγειώθηκε στο Chicago και πήγε να δει μπασκετάκι με δυο θρύλους του NBA

Στυλιάνα Αβερκίου: Απόγνωση κι απελπισία στο Ντουμπάι. Το βίντεο έκκληση βοήθειας

Δημήτρης Φιλιππίδης: Το τελεσίγραφο στον πατέρα του, η θέση του στον χώρο και η αναπόφευκτη σύγκριση

Σαρμπέλ: Βολτάρει χαλαρός στην παραλία της Doha ευχαριστώντας την αεράμυνα του Κατάρ

Klavdia: Ο άντρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της - Ποιος είναι και με τι ασχολείται

Γιώργος Μαζωνάκης: Έβαψε τα μαλλιά του κατακόκκινα και όλοι μιλούν για τη νέα του εικόνα

Ναταλία Λιονάκη: Έφυγε από το μοναστήρι της Κένυας και άλλαξε το όνομά της

Χριστίνα Κολέτσα: Πέρασε τον Μάρτιο για Αύγουστο και βούτηξε στη θάλασσα με hot ολόσωμο μαγιό