Ο Κέβιν Τραπ δήλωσε απορημένος για την αποβολή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ‘Αιντραχτ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, διαπίστωσε πως κάποιοι άνθρωποι του «δικεφάλου» έτρεχαν προς τη φυσούνα, κατηγόρησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου πως προκάλεσε κι ευχαρίστησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προσπάθησαν να πείσουν τον διαιτητή να μην του βγάλει κίτρινη.

Αναλυτικά: «Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Μόλις έληξε το παιχνίδι είδα πολλούς να τρέχουν προς τη φυσούνα. Στη συνέχεια, πιθανώς υπήρξαν προκλήσεις από ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν παρατήρησα κάτι.

Μετά είδα τον προπονητή του ΠΑΟΚ να χειρονομεί. Του είπα να ηρεμήσει κι εκείνος είπε κάτι προς εμένα. Στη συνέχεια, ο διαιτητής μου δίνει κόκκινη. Είναι σκάνδαλο για εμένα πραγματικά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μου ζήτησαν στη συνέχεια συγγνώμη κι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πήγαν στον διαιτητή για να του πουν ότι δεν φταίω σε κάτι. Τους ευχαριστώ για αυτό. Ο διαιτητής επέμεινε στην απόφασή του και δεν γνωρίζω γιατί το έκανε αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σύλληψη 12 ατόμων κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948 στο ΟΑΚΑ

Άνετες νίκες για Άγιαξ, Τβέντε και Παρτίζαν, οριακό προβάδισμα πρόκρισης για την Μπράγκα

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League, αν αποκλειστεί από την Άντερλεχτ

Εντυπωσιακά διπλά και «αγκαλιά» με την πρόκριση στα playoffs για Χάιντουκ, Κοπεγχάγη, Ραπίντ και Τρόμσο!

Παγκάκης: «Το πρόβλημα που εντόπισε ο Νίστρουπ – Η σιγουριά από την άμυνα και ο δεξιός μπακ»

Ο διαιτητής στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Παροξυσμός στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, εξαντλούν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με ΤΣΣΚΑ 1948!

Παγκάκης: «Δεν μπόρεσε να σπάσει την άμυνα της ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός - Εκτιμώ πως θα είναι βασικός ο Γκαρσία στη ρεβάνς»

Νίστρουπ: «Για μένα είναι προφανές γιατί δεχθήκαμε τόσες τελικές προσπάθειες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948