Ένα από τα πιο κωμικοτραγικά περιστατικά που έχουν συμβεί στα ελληνικά γήπεδα εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Εργοτέλη.

«Θύμα» της… υπόθεσης ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης και «θύτης» ένας τραυματιοφορέας ο οποίος τα έκανε θάλασσα. Συγκεκριμένα, στο 68’ ο νεαρός μέσος των Κρητικών ήταν στο έδαφος και περίμενε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ.

Την ίδια στιγμή οι τραυματιοφορείς του αγώνα τον έβαλαν στο φορείο, αλλά ένας εξ αυτών σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει και μαζί του ο Κούτρης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ίδιος τραυματιοφορέας στη δεύτερη προσπάθεια να μεταφέρει εκτός αγωνιστικών γραμμών τον παίκτη των Κρητικών, είχε αφήσει το μισό σώμα του 20χρονου στον αέρα και τον άλλο μισό στο φορείο και όταν με τα πολλά τον έφερε στη γραμμή του άουτ, άφησε το φορείο εντελώς άγαρμπα!

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:


Τραυματίας για... πέταμα ο Κούρτι από dimitris-samolis

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι όμως, το έχασε: Η ευκαιρία της χρονιάς ήρθε από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!

Η Bollywood πρόταση γάμου που μάγεψε την Times Square κι έγινε Viral

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε

Παίκτης στην Ισπανία μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε μετά από 20 δευτερόλεπτα

Επικός παππούς σε αγώνα της Σαν Λορέντσο, τάιζε το εγγόνι του, αλλά... όχι με επιτυχία!

Kι όμως... το κογιότ και το Road Runner των Looney Tunes υπάρχουν και κυνηγιούνται και στην πραγματικότητα. Beep beep!