Δίχως τρεις παίκτες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ την Τετάρτη (17/08).

Ο Μίκιτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, ο Κοιλιάρας το ίδιο, για ένα χτύπημα που έχει στον έσω πλάγιο, ενώ ο Κέβιν Χίσι έτρεξε μόνος του και έδειξε ότι σε μία με δύο ημέρες θα ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με τον Κισσαμικό και θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Πορτογάλος Μασάδο προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς, έπαιξε και στο προπονητικό δίτερμα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/8) περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός, Πάτρικ Βουό, ο οποίος θα περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Νιόπλια που θα κρίνει αν είναι σε κατάσταση να προσφέρει, δεν προνήθηκε τελικά σήμερα και γυμναστεί για πρώτη φορά την Πέμπτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

TAGS: ΟΦΗ