Λεπτομέρειες για το πώς ήρθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η περίπτωση του Μιγκέλ Καρντόσο φιλοξενεί η «Ώρα των Σπορ».

Όπως αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης, η πρώτη κρούση της «Ένωσης» στον Πορτογάλο προπονητή έγινε στις 14 Μαΐου, δηλαδή τρεις μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, δηλαδή την ίδια μέρα που είχε γίνει και η σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Καρντόσο ζήτησε τότε λίγες μέρες προθεσμία για να μελετήσει την ομάδα και μετά από περίπου μια εβδομάδα ήρθε στην Αθήνα για να συναντήσει αρχικά τους Μηνά Λυσάνδρου και Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ ακολούθησε ραντεβού και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο κότερό του.

Ο 47χρονος προπονητής άφησε άριστες εντυπώσεις στις συζητήσεις αυτές καθώς είχε φροντίσει να μάθει πολύ καλά την ομάδα, αλλά παρουσιάστηκε και κατασταλαγμένος για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ έχοντας και μια λίστα με ενδιαφέροντες περιπτώσεις παικτών.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: A.E.K.