Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν τρεις παίκτες της εθνικής Ουαλίας με αποτέλεσμα να πληρώσουν το μάρμαρο και να μείνουν εκτός ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι Χαλ Ρόμπσον – Κανού, Ραμπί Ματόντο και Τάιλερ Ρόμπερτς, άργησαν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο της ομάδας που είχε καταλύσει η αποστολή με αποτέλεσμα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας να «παραβίασουν το πρωτόκολλο».
Ο Γκιγκς λοιπόν δεν τους άφησε κανένα περιθώριο και τους έστειλε… σπίτι τους, με τον Ρόμπερτς να αναφέρει σε δηλώσεις του μετά το περιστατικό.

«Είμαι απογοητευμένος που φεύγω νωρίτερα από την αποστολή, αλλά οι κανόνες είναι οι κανόνες και δεν έπρεπε να μείνω έξω από το ξενοδοχείο αργότερα από την ώρα που είχε οριστεί. Ζητώ συγνώμη από την ομάδα, το τεχνικό τιμ και τους Ουαλούς φιλάθλους. Θα συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να κερδίσω την θέση μου στην ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» ανέφερε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανά στην αντεπίθεση η UEFA: «Να καταλάβουν στη FIFA πως δεν θα πλουτίσουν εις βάρος του αθλήματος»!

Νέα «βόμβα» για το Μουντιάλ από τον Ινφαντίνο: «Ψηφίστε την πώληση, αλλιώς…»!

Κρίσιμη συνάντηση των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών με την ύψιστη απειλή του μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ!

«Δεν είναι της FIFA για να το πουλήσει»: Σκληρή αντίδραση της UEFA στο πλάνο Ινφαντίνο για ιδιωτικοποίηση του Μουντιάλ!

«Βόμβα» από τους Times: Ο Ινφαντίνο σχεδιάζει να πουλήσει μερίδιο του Μουντιάλ σε ιδιώτες επενδυτές!

Παραδοχή-σοκ από την IFAB: Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Εμπολό απέναντι στην Αργεντινή!

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»