Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Λονδίνο μετά την επίθεση με οξύ που δέχθηκε το Σάββατο ένα τρίχρονο αγοράκι στην πόλη Ουόρτσεστερ.

Το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο ένα χέρι του, αφού δέχθηκε την επίθεση στο κατάστημα Bargains στο Ουόρτσεστερ της κεντρικής Αγγλίας και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

«Πλέον έχει πάρει εξιτήριο όμως δεν είναι ακόμη γνωστές οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του τραυματισμού του», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει τρεις άνδρες ηλικίας 22, 25 και 26 ετών, με την υποψία ότι συνωμότησαν για να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες. Ένας άλλος 39χρονος άνδρας παραμένει υπό κράτηση.

Στη Βρετανία παρατηρείται τον τελευταίο καιρό ραγδαία αύξηση των επιθέσεων με οξύ και η κυβέρνηση αναλαμβάνει δράση για να επιβάλει αυστηρότερους κανόνες στην πώληση τέτοιων ουσιών, κυρίως σε όσους είναι κάτω των 18 ετών.

Πηγή: thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ

Binance: Πώς οι χάκερ άρπαξαν 2,5 δισ. με μόλις 15 δολάρια

Κολωνός: Tραυματισμένος άνδρας από πυροβολισμό, μέσα σε αυτοκίνητο – Δύο προσαγωγές

Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο