Η FIFA γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί τρεις αιτήσεις για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027. Πρόκειται για τις συνυποψηφιότητες Βελγίου-Ολλανδίας-Γερμανίας και ΗΠΑ-Μεξικού, καθώς και για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Βραζιλίας.

Η απόφαση θα ληφθεί μετά από δημόσια ψηφοφορία στο επόμενο Συνέδριο της FIFA στις 17 Μαΐου 2024 στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Στις 25 Νοεμβρίου, η Νότια Αφρική ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την διαδικασία επιλογής, προτιμώντας να «παρουσιάσει μια υποψηφιότητα καλύτερα προετοιμασμένη για το 2031».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη φιλοξενήσει μόνο τα Παγκόσμια Κύπελλα του 1999 και του 2003 και η Γερμανία το 2011.

Το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών φιλοξενήθηκε από κοινού από την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία το καλοκαίρι του 2023 και το κατέκτησε η Ισπανία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρονάλντο Μαρτίνες: Απίθανο γκολ και χατ-τρικ στο 5-0 της Βέλες

Γκολάρα ο Μπιέλ, ασίστ ο Αντρέ Λουίζ αλλά ήττα για τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους»

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή-Αποβολή και για Αλμέιδα

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες