Άλλαξαν… παραστάσεις οι παίκτες της ΑΕΚ. Από σήμερα το πρωί το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τρέξιμο στο γκολφ της Γλυφάδας. Το ραντεβού ήταν στις 7:30 και οι «κιτρινόμαυροι» επιδόθηκαν σε ασκήσεις για τη φυσική τους κατάσταση.

Για την πρώτη μέρα το πρόγραμμα δεν ήταν εξαντλητικό, αλλά σταδιακά οι ρυθμοί θα ανέβουν και θα καταρτιστεί ειδικό πρόγραμμα ανάλογα με τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν είναι ελεύθεροι υπηρεσιών για το απόγευμα, αφού έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 18:30 στα Σπάτα, όπου και θα δοθεί έμφαση στην τακτική και την μπάλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στρακόσα: «Δεν τα παρατάμε ποτέ – Πάντα ενωμένοι»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

TAGS: A.E.K.