Ο Μάρκο Χεζόνια έχει εκφράσει επανειλημμένα το σεβασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια του «εξάστερου» στο ΟΑΚΑ.

Ο γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ το έκανε για ακόμα μία φορά ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το κατάμεστο ΟΑΚΑ από τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» με την Φενέρμπαχτσε για τα play off της φετινής Ευρωλίγκας.

Όπως είναι λογικό ο Κροάτης γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον κάλεσαν να αφήσει το ΝΒΑ και να φορέσει την «πράσινη» φανέλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός