Το 6/6 στην γερμανική λίγκα (BBL) έκανε η Μπάγερν μεταφέροντας την καλή κατάστασή της στην Ευρωλίγκα και εντός των τειχών.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι συνέτριψε με 93-71 την Γκίσεν στο Μόναχο έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Ρέινολντς με 24 πόντους (8/9 δίποντα).

Ακολούθησαν σε απόδοση ο Τζατζουάν Τζόνσον που είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ από 10 πόντους είχαν οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Λέον Ραντόσεβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης

Διέλυσε τη Ροστόκ και διατήρησε τη διαφορά της η Μπάγερν