Μόλις 25 μέρες απέμειναν για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ και ακόμη παραμένουν ανοιχτές τρεις μεταγραφικές εκκρεμότητες που είχαν χαρακτηριστεί ως προτεραιότητες, αυτές του φορ, του αριστερού μπακ και του εξτρέμ.

Για το λόγο αυτό η εβδομάδα που ξεκινά είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και στις τάξεις της «Ένωσης» φιλοδοξούν να φέρει ανακοινώσεις. Είδος… πρώτης ανάγκης είναι η απόκτηση επιθετικού, με τους περιπτώσεις των Ντούγε Τσοπ και Νικολάς Καστίγιο να έχουν ξεχωρίσει. Τόσο ο Κροάτης της Κάλιαρι, όσο και ο Χιλιανός της Κλαμπ Μπριζ έχουν συμβόλαιο και γίνεται προσπάθεια να έρθουν δανεικοί με οψιόν αγοράς.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, έχει γίνει πρόταση στον Χουάν Μανουέλ Ντίας της Ράσινγκ Μοντεβίδεο, αλλά στο προσκήνιο επανήλθε και η λύση του Καρίμ Χαφέζ. Ο 20χρονος Αιγύπτιος, που ανήκει στη Λιρς, είχε έρθει πέρσι στην Ελλάδα για να κλείσει στην ΑΕΚ, αλλά αποχώρησε άπραγος και τότε είχε έρθει ως αντικαταστάτης ο Ντίντακ Βιλά.

Όσον αφορά στον εξτρέμ, ο Πάμπλο Τσαβαρία είναι η πρώτη επιλογή και χθες έγιναν επαφές με την πλευρά του Αργεντινό που μένει ελεύθερος από τη Λανς. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά, που όμως δεν είναι απαγορευτική, ενώ ο 28χρονος άσος έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδες της Ligue 1.

Τέλος, η ΑΕΚ πάντα ενδιαφέρεται για την απόκτηση μέσου, καθώς πέραν των Γιόχανσον και Σιμόες δεν υπάρχει άλλη επιλογή και υπάρχει μια ανησυχία από τη στιγμή που ο Πορτογάλος έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Το θέμα του Γκόικο Κάτσαρ έχει «παγώσει», αλλά δεν έχει κλείσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.