Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με την Μονακό την προσεχή Τρίτη.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών και όπως ενημέρωσε η Ένωση έχει υποστεί μυικό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής στήλης.

Αυτό... πρακτικά σημαίνει πως ο Έλληνας σέντερ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με την ομάδα του Πριγκιπάτου, όπου οι κιτρινόμαυροι καλούνται να κάνουν την υπέρβαση μετά το 69-68 στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιλόσεβιτς είναι σίγουρα νοκ-άουτ, ενώ και ο Σάκοτα ταλαιπωρείται από μικροπρόβλημα τραυματισμού, το οποίο όμως δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στην προσεχή αναμέτρηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός έκανε φύλλο και φτερό τον ΠΑΟΚ δίνοντας συνέχεια στο τρομερό του σερί

«Κοίτα στον γ@@@@@@ο καθρέφτη»: Ανάρτηση του Ντικούδη που φωτογραφίζει τον Παπαθεοδώρου

Βράζουν στον Παναθηναϊκό AKTOR: «Μηδενική στήριξη για εμάς, 25 εκατ. ευρώ για ΣΕΦ»

Πετρίδης: «Έρχεται και μπαίνει κατευθείαν στα... βαθιά ο Χέις-Ντέιβις - Δύσκολη η παραμονή του Γιούρτσεβεν»

Παναθηναϊκός: Εκτός οι Φαρίντ και Γιούρτσεβεν για το ματς με τον Κολοσσό - Επιστρέφει ο Σαμοντούροφ

Ζέρβας: «Μεγάλο ερωτηματικό για ΑΕΚ ο Ντόρσεϊ - Τηρούνται τα συμφωνηθέντα και προχωράει το ΣΕΦ»

Σήμερα στην Αθήνα ο Χέις-Ντέιβις για τον Παναθηναϊκό!

Τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό ο Λεσόρ: Πήγε σε κοπή πίτας της Θύρας 13 και άναψε καπνογόνο!

Παναθηναϊκός AKTOR-Κολοσσός Ρόδου: Φτιάχνουν ψυχολογία ενόψει Κυπέλλου οι «πράσινοι»

Σεγούρα: «Μας πόνεσαν τα χαμένα ριμπάουντ και τρίποντα»

TAGS: A.E.K.