Δεν χάνει χρόνο Νταβίντ Μέντες, ο οποίος βρέθηκε κανονικά στο Κορωπί, ώστε να προλάβει το ντέρμπι των «αιωνίων» της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολλανδός, ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα και θα χάσει το ματς με τον ΟΦΗ, δούλεψε με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης και αρχίζοντας τρέξιμο.

Η Τετάρτη ήταν ημέρα δουλειάς για ακόμη τρεις «πράσινους». Οι Γκόρντον Σίντελφελντ, Εμίρ Μπαϊράμι και Κώστας Κότσαρης πήγαν επίσης στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού» για να δουλέψουν πάνω είτε σε ζητήματα φυσικής κατάσταση είτε τραυματισμών.

Ο Σουηδός ακραίος επιθετικός έκανε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Κροάτης ακολούθησε αποθεραπεία. Ο νεαρός τερματοφύλακας συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Αντίθετα με τους τέσσερις προαναφερθέντες, η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»