Χρυσούς θα πληρώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Βραζιλιάνοι.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο αρχικός προϋπολογισμός για τη διοργάνωση ανερχόταν στα 7,6 δισεκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτός ο αριθμός θα ξεπεραστεί κατά πολύ.

Οι τελευταίοι υπολογισμοί αναφέρουν πως θα υπάρξει αύξηση 35% στο μπάτζετ, με το τελικό κόστος να φτάνει στα 10,6 δισεκατομμύρια ευρώ και πάντα υπαρκτό τον κίνδυνο να αυξηθεί κι άλλο.

Όλα αυτά κι ενώ η ανετοιμότητα του Ρίο να φιλοξενήσει τη διοργάνωση είναι εμφανής και τα προβλήματα που παρουσιάζονται πολλά και μεγάλα. Ήδη εκατομμύρια πολιτών έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους και θεωρούν καταστροφή για την ήδη επιβαρυμένη οικονομία της χώρας τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!