Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα στην Πάτρα (76-99) συνοδεύτηκε από τρία προσωπικά ρεκόρ.

Με τους 23 πόντους που πέτυχε ξεπέρασε κατά πέντε το προηγούμενο ρεκόρ του, τους 18 στα ματς με το Ρέθυμνο εντός και τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

Είχε 32 βαθμούς στο ranking επίδοση που δείχνει ότι έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 31 που είχε στον τρίτο τελικών των περσινών πλέι οφ απέναντι στον Προμηθέα. Ρεκόρ καριέρας είναι και τα 11 εύστοχα δίποντα του αφού το προηγούμενο ήταν τα εννιά που είχε απέναντι στον Πανιώνιο.

Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο φετινό του νταμπλ-νταμπλ (23π.-10 ριμπ.)

Από εκεί και πέρα, ο Ντίνος Μήτογλου έφτασε στη δεύτερη θέση της λίστας των παικτών με τα νταμπλ-νταμπλ τον Τερέλ Παρκς και τον Ζέιν Νόουλς με τέσσερα. Ο διεθνής φόργουορντ που είχε σήμερα 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, είχε φτάσει σε ανάλογες επιδόσεις στα ματς με Ιωνικό εντός, Πανιώνιο εκτός και Λαύριο εντός έδρας.

Σταματώντας ένα σουτ αντιπάλου, ο Ίαν Βουγιούκας έγινε ο 21ος μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Έφτασε τις 154 τάπες και ξεπέρασε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube