Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 3-1 την Μπόκα Τζούνιορς στο «Μπομπονέρα» στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής της Απερτούρα της Αργεντινής και μείωσε στο -4 στην τρίτη θέση από τους πρωτοπόρους και με ένα ματς λιγότερο και ουσιαστικά μπήκε ξανά στη μάχη του τίτλου, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Γκονσάλο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό γυριστό σουτ στην κίνηση στο 15' και στο 24' έκανε την ασίστ για να κάνει το 0-2 ο Αλάριο.

Ο Γκάγκο μείωσε στο 45'+3 με εκτέλεση φάουλ και στο 91' ο Ντριούσι ολοκλήρωσε ιδανικά μια αντεπίθεση της Ρίβερ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Ρόσι, Περούσι, Βερχίνι, Ινσαουράλδε, Φάμπρα, Γκάγκο, Πάμπλο Πέρες (69' Μπάριος), Μπεντανκούρ, Παβόν, Σεντουριόν (16' Μπόου), Μπενεντέτο

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπατάγια, Μορέιρα, Μαϊδάνα, Λούκας Μαρτίνες, Κάσκο (4' Μαγιάδα), Πόνσιο, Νάτσο Φερνάντες, Ρόχας, Γκονσάλο Μαρτίνες (65' Μόρα), Ντριούσι, Αλάριο (74' Άσκουι)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube