Δεύτερη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β’, ο οποίος έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τρίγλιας για την 7η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Κάπως έτσι, η Τρίγλια έμεινε χωρίς νίκη εντός έδρας και ο Ολυμπιακός χωρίς τρίποντο εκτός.

Καλό ματς σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να παίζουν με σαφή διάθεση να δημιουργήσουν και να βρουν γκολ. Παρόλα αυτά, ο Κάκκος στο 10’ και ο Τόμας στο 28’ δεν κατάφεραν να σκοράρουν από πλευράς γηπεδούχων, ενώ ο Κίτσος στο 30’ απείλησε για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τη μία φάση που θα τους εμφανιζόταν αλλά δεν το κατάφεραν με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Τόμας (61' Τότσκα), Μπαστακός (80' Κωστούλας), Πήλιος, Καρτσαμπάς, Κάκκο (70' Βιτίνιο).

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς (62' Λιάτσος), Βοΐλης (85' Σαπουντζής), Κωστή (74' Τσέλιος), Κίτσος, Σουρλής, Ντόης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube