Συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 14 δρομολόγια για το Αιγαίο και 40 για τα νησιά του Αργοσαρωνικού,

Επίσης, 14 πλοία θα αναχωρήσουν από το λιμάνι τη Ραφήνας και 8 από το Λαύριο.

Η πληρότητα των πλοίων για τους βασικούς προορισμούς Κυκλάδες και νησιά Αργοσαρωνικού αγγίζει σε πολλές περιπτώσεις το 100%.

Ο υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Κλιάρης, κατά την επίσκεψή του χθες το λιμάνι του Πειραιά, ανέφερε ότι η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Χθες, Παρασκευή 2 Ιουνίου από τρία βασικά λιμάνια της Αττικής (Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο) αναχώρησαν συνολικά 42.239 επιβάτες για τους προορισμούς του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 21 απόπλοι πλοίων, και αναχώρησαν 19.451 επιβάτες, 2.551 ΙΧ, 767 φορτηγά και 672 δίκυκλα.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 41 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 8.648 επιβάτες, 1123 ΙΧ, 42 φορτηγά και 317 δίκυκλα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 18 απόπλοι πλοίων με 9.649 επιβάτες, 3.998 ΙΧ,104 φορτηγά και 237 δίκυκλα.

Από το Λαύριο έγιναν 11 αναχωρήσεις πλοίων με 4.491 επιβάτες ,1250 ΙΧ, 32 φορτηγά και 110 δίκυκλα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου