Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο επιχειρηματίας και ο ποδοσφαιριστής που είχαν συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Μετά την απολογία τους αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα στον επιχειρηματία επιβλήθηκε 5.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή οι περιοριστικοί όροι αφορούν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας πήρε το θέμα «πάνω» του, λέγοντας πως ο φίλος του δεν γνώριζε κάτι για τα ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άντρες, συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο. Η Αστυνομία, έχοντας κάποιες πληροφορίες στη διάθεσή της, είχε θέσει υπό παρακολούθηση τους δύο άντρες, τους σταμάτησαν σε μπλόκο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν 90 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολλανδία: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην πόλη Νούνσπετ – Τουλάχιστον εννέα τραυματίες

Τραμπ: Τρία μεγάλα αεροπλανοφόρα και 25 νέα ισχυρά θωρηκτά στα σχέδια των ΗΠΑ

Ηλεκτρικός: Ένα άτομο έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

«Ελπίζουμε ότι ο συνασπισμός μας δεν θα δοκιμαστεί»: Τα μηνύματα Μητσοτάκη - Νετανιάχου - Χριστοδουλίδη

Οι αγρότες έκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη – Η αστυνομία απαγόρευσε τη διέλευση και για ΙΧ

Ανοίγουν τα σεντούκια - Χίλια ευρώ για μια χρυσή λίρα

Παπαστεργίου: Πότε θα σταλούν τα «ραβασάκια» για τις παραβάσεις που «έπιασαν» οι ΑΙ κάμερες

Κόντρα Γεωργιάδη-Δούκα στον ΣΚΑΪ: «Απαράδεκτο το rave party πάνω στην εκκλησία» - «Όταν τσικνίζουμε, είναι εντάξει;»

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Κεραμεικό

700.000 ευρώ για ένα δίσκο των Beatles – Βινύλια που πωλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές