Ισόπαλη χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Β’, για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «Σακαφλιάδες» ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, με τον Πέλκα να απειλεί με σουτ στο 11’ και τον Στουρνάρα να μπλοκάρει, ενώ στο 26ο λεπτό ξανά από σέντρα-σουτ του Πέλκα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά ο Στουρνάρας κατάφερε και έδιωξε.

Ένα σουτ του Ξενιτίδη στο 32’ ήταν η πιο καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ημίχρονο, που αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και στην επανάληψη.

Εκεί όπου τα Τρίκαλα απείλησαν στο 55’, με κεφαλιά του Ευθυμίου, είδαν τον Παρέδες να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Β’ αλλά να είναι οφσάιντ, δέκα λεπτά μετά.

Ενώ στο 82ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν την κλασικότερη ευκαιρία για να σκοράρουν, με την σπουδαία απόκρουση του Στουρνάρα σε σουτ του Κουσκουνά να διατηρεί το 0-0!

Έτσι, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμεινε αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες, για να ανέβει στην τρίτη θέση, την ωρα που ο αντίπαλός της διατηρήθηκε στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα τέσσερις ισοπαλίες μετά από έξι ματς

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάνης, Ρεκίν, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Πέλκας (62’ Αουντίνο), Ευθυμίου (85’ Νίζιτς), Χειρίτραντας (62’ Ελευθεριάδης).

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73’ Τσέλιος), Νίκολιτς, Μαρίνος (66’ Κίτσος), Βοΐλης, Ντόη, Κωστή (80’ Σαπουντζής).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξανεμίζονται οι ελπίδες του ΠΑΣ για σωτηρία: Οριστική αφαίρεση 3 βαθμών!

Βοσνιάδης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος - Χάθηκε ένα ματς αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Καλαμάτα: «Ευχαριστώ στον κόσμο μας - Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι, αποφασισμένοι και με το κεφάλι ψηλά»

Χαμός στη Νέα Σμύρνη: Αποθέωση και τρέλα για τον Πανιώνιο μετά το διπλό στην Καλαμάτα!

Τα highlights από το σπουδαίο διπλό του Πανιωνίου στην Καλαμάτα

Ήρωας με γκολ στο 96' ο κίπερ της Μαρκό - Σπουδαίο διπλό στα Χανιά για την Ελλάς Σύρου, νίκες για Αιγάλεω και Ηλιούπολη!

Πήρε το ντέρμπι στην Καλαμάτα και έβαλε φωτιά στη μάχη της ανόδου ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος «χτύπησε» την Καλαμάτα στο επιθετικό τρανζίσιον για το 1-0!

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Πανιώνιο

Δώρο από Καρδίτσα… μεριά και προβάδισμα ανόδου με το καλημέρα για Ηρακλή!