Την κακή πρώτη περίοδο και τα πολλά φάουλ ξεχώρισε ο Αντρέα Τρινκιέρι από την ήττα της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Η πρώτη περίοδος μας κόστισε το παιχνίδι. Είχαμε πολύ κακή προσέγγιση, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Ήμασταν νωθροί σε άμυνα και επίθεση. Παλέψαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, είχαμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, μειώσαμε στους 4 και με το μομέντουμ σε εμάς και την μπάλα στα χέρια μας και κάναμε κάποια λάθη.

Κάναμε 25 φάουλ και ο Ολυμπιακός μόνο 16 και σούταρε 22 βολές. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Λέω στους παίκτες μου πού δεν πρέπει να κάνουμε φάουλ. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούμε να δούμε μόνο άσχημα πράγματα, αλλά υπήρξαν και θετικά στο παιχνίδι.

Θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί είχαμε κακή αρχή κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο, αλλά εμείς επιστρέψαμε. Βλέποντας πώς επιστρέψαμε στο παιχνίδι υπάρχουν θετικά πράγματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

AS: «Δεν κλείνει την πόρτα στο ΝΒΑ Europe η Μπαρτσελόνα»

Ζέρβας: «Πρέπει να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός με την Παρτίζαν αν θέλει να ανέβει και άλλο»

Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο στην καλύτερη θέση»

Σορτς: «Κλειδί θα είναι η άμυνά μας - Πρέπει να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR: Χωρίς Ναν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το «διπλό» οι Πειραιώτες

Ντόρσεϊ: «Ο κόσμος εκπλήσσεται με αυτά που κάνω, όχι όμως εγώ - Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

Ζέρβας: «Έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός - Θα πάρει χρόνο ο ΜακΚίσικ»

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»

Υπό αμφισβήτηση το μέλλον Μοτιεγιούνας στη Εuroleague - Οι ομάδες εξερευνούν άλλους υποψήφιους CEO