Την ικανοποίησή του για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο 8ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εξέφρασε ο Αντρέα Τρινκιέρι, τονίζοντας πως η πρόσκληση στη συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ακόμη μία ένδειξη της προόδου που έχει σημειώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία του τουρνουά και στο υψηλό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν, χαρακτηρίζοντας τιμητική για τον ΠΑΟΚ την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία δεν αποτελούν τον βασικό του στόχο. Αυτό που θέλει να διαπιστώσει είναι η αγωνιστική δυναμική του ΠΑΟΚ και το περιθώριο εξέλιξής του, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις βρίσκονται πλέον πολύ κοντά.

Ο Τρινκιέρι αναφέρθηκε, μάλιστα, στην αλλαγή που έχει συντελεστεί μέσα σε λίγους μήνες, σημειώνοντας πως η παρουσία του ΠΑΟΚ σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά θα έμοιαζε απίθανη πριν από λίγο καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ που μας φέρατε εδώ. Πριν από έξι μήνες, αν έλεγε κάποιος στα γραφεία του ΠΑΟΚ ότι θα μας καλούσαν σε αυτό το τουρνουά, θα πιστεύαμε ότι είναι τρελός. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

Η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό, βλέποντας όλα όσα υπάρχουν εδώ και το όνομα του τουρνουά, είναι το ''μέγεθος''. Αυτό είναι το μέγεθος του μπάσκετ. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε εδώ.

Είναι ένα τουρνουά προετοιμασίας. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να δω πού βρισκόμαστε, όσο να δω πού μπορούμε να φτάσουμε, γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Ευχαριστώ πολύ ξανά. Είναι κάτι πολύ μεγάλο για εμάς το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποιος θα κέρδιζε;»: Η ερώτηση του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς για το παρελθόν και το παρόν του Παναθηναϊκού!

Μαρίνκοβιτς: «Τιμή μας που συμμετέχουμε - Θα κάνουμε καλά παιχνίδια»

Φοτού: «Τιμή μου που η ομάδα μου αποτελεί μέρος του τουρνουά»

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Με 7 αστέρια δεν υπάρχει πίεση, είμαστε ήδη νικητές - Παύλος και Θανάσης βλέπουν από ψηλά»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Live Streaming: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Καλτσίδου: «Τιμή μου να προπονώ την Εθνική - Απόλυτος στόχος το Ευρωμπάσκετ 2027»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.