Οι Ολλανδοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ευστόχησαν στο πέναλτι που κέρδισε ο Μάχερ, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο το δεύτερο μέρος δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για τους παίκτες του Φιλίπ Κοκού.

Ο Μάχερ στο 9’ και ο Μπρένετ στο 14’ είχαν τις πρώτες καλές στιγμές για την ολλανδική ομάδα, που κέρδισε πέναλτι στο 25ο λεπτό με τον Μάχερ να κερδίζει πέναλτι από τον Μάνο. Ο Λουκ Ντε Γιονγκ το εκτέλεσε εύστοχα για να διαμορφώσει το 1-0. Στο 35΄ ο Μπρούμα είχε δοκάρι, ενώ στην επιστροφή της μπάλας, ο Βαινάλντουμ ήταν σε αντικανονική θέση.

Στην επανάληψη η ολλανδική ομάδα έκανε την πρώτη καλή φάση με τον Ντε Γιονγκ στο 57’, ωστόσο στο 59’ η Εστορίλ είχε την δική της καλή στιγμή με τον Μπρούνο Λόπες. Στο 80’ ο Μπαμπανκό είδε τον Ζουτ να εξουδετερώνει την προσπάθεια του, ενώ και στο 84’ ο Ντιόγκο Αμάντο απείλησε για την Εστορίλ, ωστόσο το 1-0 για τους Ολλανδούς παρέμεινε.

Οι συνθέσεις:

Αϊντχόφεν: Ζοέτ, Μπρουμά, Ρέκικ, Βίλεμς, Χέντριξ, Μπρενέτ, Βαϊναλντουμ, Μάχερ (74' Ριτζμάιερ), Λουκ Ντε Γιονγκ, Νάσρσινγκ, Λοκάντια (65' Ζεζεφσόν).

Εστορίλ: Κίεζεκ, Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Μάνο, Εμίντιο Ραφαέλ, Γκονσάλβες, Αμάντο, Το Ζέ (73’ Μπαμπανκό), Μπρούνο Λόπες (73’ Αρτούρο), Σεμπά (88’ Βαζ), Κούτσα


Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ