Τρίτο κρούσμα στην Κρήτη επιβεβαιώθηκε, αργά τη νύχτα και πρόκειται για Γερμανό επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, σε τμήμα του Ηρακλείου.

Ο άνδρας που δίδασκε σε τριήμερο σεμινάριο φοιτητών, χθες, αισθάνθηκε αδιαθεσία με συμπτώματα που χτύπησαν "καμπανάκι" για κορωνοϊό, χωρίς όμως πυρετό.

Μετέβη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε και μεταφέρθηκε σε ειδικά απομονωμένο χώρο, όπου και ελήφθη δείγμα. Πέραν της διαδικασίας ιχνηλάτησης, θα γίνει και απολύμανση στο τμήμα Χημείας όπου δίδασκε, ενώ  ο καθηγητής παραμένει σε απομόνωση στο σπίτι που φιλοξενείται.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο καθηγητής κλινικής Ιολογίας & μέλος ΔΣ ΕΟΔΥ, Γ. Σουρβίνος, για τα κρούσματα Κορωνοϊού στην χώρα μας και όπως σημείωσε χθες τα μεσάνυχτα εξέτασε ένα θετικό δείγμα.

Πηγή: cretalive.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κακοκαιρία AGNETA: Αναβαθμίστηκε σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Ολλανδία: Προσφέρει αμοιβή 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη φυγόδικου βαρόνου της κοκαΐνης

Σητεία: Τρεις συλλήψεις μετά την κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικους

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ για την έκρηξη»

Τέσσερα κακουργήματα για την υπόθεση της ΜΚΟ - Κρατούνται οι έξι συλληφθέντες

Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - 5 συλλήψεις

Συνελήφθη 40χρονη που άφησε τον σκύλο της σε αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

«Η Τουρκία ετοιμάζεται για σενάριο πολέμου μεγάλης κλίμακας» - Αιχμές και για ελληνοτουρκικό πόλεμο

Ανήλικοι Ρομά έκλεβαν επιβάτες στο μετρό και «σκότωναν» τα κοσμήματα – Χειροπέδες και στον ενεχυροδανειστή

Έκρηξη στην Πλάκα: Απολογούνται σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι – Είχαν συλληφθεί 68 φορές στο παρελθόν