Μετά τον Πάμπλο Πριχιόνι, την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε και ο άλλος Αργεντινός, ο Αντρές Νοσιόνι.

Ωστόσο, στις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχει μία μεγάλη σύμπτωση! Αμφότεροι, γνωστοποίησαν το «αντίο» τους από τα παρκέ μετά από τα παιχνίδια των Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα με τη Φουενλαμπράδα!

Έτσι, ο γκαρντ της ισπανικής ομάδας, Λούκα Ρούπνικ, σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ μέσω Twitter το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Σλοβένος, λοιπόν, άφησε να εννοηθεί πως η «Φουένλα»… σταματά την καριέρα των Αργεντινών, λέγοντας στο τέλος πως ευτυχώς που στο επόμενο ματς δεν αντιμετωπίζει τους Σπερς, φοβούμενος μην ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ο Μανού Τζινόμπιλι.

«Πρώτα ο Πριχιόνι, τώρα ο Νοσιόνι… Και οι δύο αποσύρθηκαν μετά από παιχνίδι κόντρα σε εμάς. Ευτυχώς που το επόμενο παιχνίδι της Φουενλαμπράδα δεν είναι κόντρα στους Σπερς!», ήταν το «τιτίβισμα» του Σλοβένου γκαρντ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για τις 3 σερί νίκες της Μονακό μετά το «διαζύγιο» με τον Σπανούλη

Άλμπα Βερολίνου: Ετοιμάζει νέο υπερσύγχρονο γήπεδο αξίας 100 εκατ. ευρώ ενόψει ΝΒΑ Europe

Πασκουάλ για τις αποδοκιμασίες κατά Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφραστεί»

Η Άλμπα σχεδιάζει την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου και πάει ολοταχώς για ΝΒΑ Europe

Παρτίζαν: Ονειρεύεται Μπογκντάνοβιτς και… παλιούς για τη νέα σεζόν

Επέκτεινε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνεθ η Βαλένθια!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό του Αθηναϊκού με τη Μερσίν στο «Μάκης Λιούγκας»

Τέλος ο Σίτο Αλόνσο από την εθνική Λετονίας - Ανακοινώθηκε ο Γιάνις Γκαϊλίτις

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Μούρθια

Ο Πασκουάλ θέλει μετά τον Παναθηναϊκό να συνεργαστεί ξανά με τον Μάικ Τζέιμς στην Μπαρτσελόνα!