Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής όπου συνέβη το φονικό τροχαίο στη Λούτσα σε ό,τι αφορά την αντίδραση του 29χρονου οδηγού που προκάλεσε το δυστύχημα.

«Οταν ο διασώστης του είπε “σκότωσες άνθρωπο”, εκείνος απάντησε: “Ναι, αλλά με πονάει το αυτί μου, να το δούμε;” Δεν έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει», ανέφερε η μάρτυρας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 24χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο τροχαίο, ενώ η 21χρονη σύντροφός του νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα, το όχημα του 29χρονου ακουγόταν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα πριν από τα τρία χτυπήματα που ακολούθησαν.

«Ακουσα τρία μπαμ. Μένω σχεδόν απέναντι και κατέβηκα αμέσως. Είδα τους τραυματίες στο δρόμο. Πήγα στον νεαρό, έλεγξα καρωτίδα και καρπό, αλλά δεν είχε ζωτικά σημεία», ανέφερε. Προσπάθησε μάλιστα να προσφέρει πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν ανταποκρινόταν ακόμη και με απινιδωτή.

Σοκαριστική ήταν και η εικόνα της μητέρας του θύματος, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία, «έτρεμε ολόκληρη» και δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί της είχε ήδη καταλήξει.

Η κοπέλα του βρέθηκε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένη.

Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται. Η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.

Παράλληλα, την Τετάρτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 29χρονος οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, από το οποίο τραυματίστηκαν επίσης η μητέρα και η αδελφή του θύματος.

Πηγή: Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του, ο οποίος προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα

Γκίλφοϊλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο deal «μαμούθ» μεταξύ Netflix και Warner - Ο ρόλος του Τραμπ και της Paramount

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά