Ασπίδα προστασίας στο Κατάρ για την κριτική που δέχεται ύψωσε ο Τσάβι. Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική και άρχισε την προπονητική του καριέρα στην αραβική χώρα (Αλ Σαντ) και θεωρεί πως το Μουντιάλ θα βοηθήσει τον υπόλοιπο κόσμο να τη γνωρίσει καλύτερα και να διορθώσει εσφαλμένες απόψεις.

«Πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αφήσει μια πολύ ισχυρή κληρονομιά για την χώρα και την περιοχή. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που η αραβική κουλτούρα γίνεται γνωστή σε όλον τον κόσμο. Θεωρώ, πως υπάρχουν πολύ μεγάλα κλισέ και προκαταλήψεις, έχει γίνει πολλή κριτική στον αραβικό πολιτισμό. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν τι είναι το Κατάρ, δεν είναι αυτό που λένε οι άδικοι επικριτές. Ο κόσμος θα κρατήσει πολύ καλές αναμνήσεις από την χώρα», τόνισε στη Marca ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Όσο για τις εκτιμήσεις του για το Παγκόσμιο Κύπελλο; «Τα φαβορί, είναι η Βραζιλία και η Αργεντινή, ενώ η Ισπανία είναι πολύ καλή και η Γαλλία είναι πολύ δυνατή. Θα δούμε, θα είναι ένα ενδιαφέρον τέλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι κρίμα, γιατί η εθνική Κατάρ δεν ήταν στα συνηθισμένα της επίπεδα», απάντησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημα στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ο Ζιντάν!

Επικό τρολάρισμα της Ryanair στον Κριστιάνο Ρονάλντο για το Μουντιάλ

Αναλαμβάνει τη Γαλλία ο Ζιντάν – Ανακοινώνεται μέσα στη μέρα!

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Μέσι ξεπερνά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βλέποντας μπάλα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Παρέδες για Μέσι: «Είχε αποφασίσει ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή»