Βρέθηκε ένα βήμα εκτός Μπαρτσελόνα, αλλά λίγο πριν περάσει την πόρτα, η καρδιά του Τσάβι «μίλησε» και του… υπαγόρευσε να μείνει στην ομάδα που υπηρετεί από παιδί.

«Έφτασα κοντά στην αποχώρηση το καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει για μήνες πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά στο τέλος μίλησε το συναίσθημα», τόνισε.

«Δεν έχω πολύ καιρό μπροστά μου για να παίξω μπάλα. Είμαι 34, τον Ιανουάριο θα γίνω 35. Θέλω να απολαύσω αυτή τη σεζόν. Όλοι λένε πως είναι η καλύτερη για έναν παίκτη», πρόσθεσε.

Όσο για το τι θα κάνει όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, είπε: «Θέλω να κάνω μαθήματα προπονητικής. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα, αλλά θα ήθελα να είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ραφίνια και Λαμίν Γιαμάλ έκαναν τα… δικά τους και η Μπαρτσελόνα προελαύνει στην κορυφή!

Σούπερ Ατλέτικο με τριάρα στην έδρα της Τζιρόνα και συνέχεια στο κυνήγι της κορυφής!

Πλήγμα με Κρίστενσεν, εκτός για 3-4 μήνες με σοβαρό τραυματισμό

Περήφανος ο Βλαχοδήμος με έξι αποκρούσεις στο «Μπερναμπέου», παρά την ήττα της Σεβίλλης

Εμπαπέ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και το πανηγύρισε όπως εκείνος

Ξέσπασμα Αλμέιδα για τη διαιτησία του αγώνα με Ρεάλ: «Ήταν απαίσια-Η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»

Αποδοκιμάστηκε από το «Μπερναμπέου» ο Βινίσιους-Διέγραψε τη φωτο προφίλ του με τη Ρεάλ στο Instagram

Καθάρισε τη Σεβίλλη με Μπέλιγχαμ-Εμπαπέ και πλησίασε την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ!

Πιτσιρικάς «κατακεραυνώνει» την Μπαρτσελόνα: «Με άφησαν δίχως λόγο, ο Γιαμάλ νομίζει ότι είναι ο Μέσι»!

Επανήλθε για Θεμπάγιος η Μπέτις, θετικός ο Ισπανός χαφ