Παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, και συγκεκριμένα τον Τόνι Κρος, έχρισε ως διάδοχό του στο γήπεδο ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, σε δηλώσεις που έκανε στη «Sportbild», στις οποίες έδειξε επίσης την προτίμησή του στη Γιουβέντους για τον τελικό κόντρα στη «βασίλισσα».

«Είναι η μηχανή της Ρεάλ. Έχει ένα τρόπο παιχνιδιού που μου θυμίζει πολύ εμένα, είναι ο διάδοχός μου στο γήπεδο», εξήγησε ο Τσάβι.

Όταν πάντως ρωτήθηκε για το Champions League, ο Τσάβι ήταν ξεκάθαρος.

«Είμαι Μπαρτσελόνα και δεν μπορώ να πάω με τη Ρεάλ, γιατί όταν πάει καλά πάει κακά η Μπάρτσα, όπως συμβαίνει πάντα. Εύχομαι καλή τύχη στη Γιουβέντους γιατί το αξίζει για τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης

Στηρίζει Αλόνσο ο Λούκας Βάθκεθ: «Έδειξε στη Λεβερκούζεν ότι είναι σπουδαίος, θα το αποδείξει και στη Ρεάλ»

Νέο χειρουργείο για Ίσκο, χάνει και ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Βαλένθια: Σκοτώθηκαν ο προπονητής της ομάδας γυναικών με τα τρία παιδιά του σε ναυτικό δυστύχημα!

«Εξετάζει την περίπτωση του Κουλιεράκη η Μπαρτσελόνα»