Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Πέμπτη πως η Άγκυρα καταδικάζει έντονα τα "προσβλητικά" σχόλια του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι εξευτέλισε την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στη διάρκεια επίσκεψης στην Άγκυρα προχθές, την Τρίτη, χαρακτηρίζοντάς τον "δικτάτορα".

Η Τουρκία κάλεσε σήμερα το βράδυ τον πρέσβη της Ιταλίας στη χώρα στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά τις δηλώσεις Ντράγκι, μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Αναφερόμενος στην προσβολή κατά της ντερ Λάιεν, η οποία αναγκάσθηκε να καθήσει σε έναν απομακρυσμένο καναπέ μακριά από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και τον Ταγίπ Ερντογάν κατά την συνάντησή τους την Τρίτη στην Άγκυρα, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις Βρυξέλλες, ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε πως λυπάται ιδιαίτερα που η πρόεδρος της Επιτροπής υπέστη αυτή τη συμπεριφορά, λέγοντας πως πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σε "δικτάτορες", αναφερόμενος στον Ερντογάν.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Πακιστάν για το αγνοούμενο Boeing 737 – Δραματική η τελευταία εικόνα από τα ραντάρ

Οταν ο Τζεφ Μπέζος έδινε το 1% της Amazon για 50.000 δολάρια, αλλά οι περισσότεροι του έλεγαν «όχι»

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο - Η μητέρα φέρεται να σκότωσε τον γιο της

Αγωνία για την τύχη της Ελληνίδας που βρέθηκε ζωντανή μετά τον φονικό σεισμό στην Βενεζουέλα

Ημαθία: Κτηματικές διαφορές πίσω από αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό στην Ημαθία - Στον εισαγγελέα 47χρονος

Μια σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στα Τρίκαλα

Κατάρρευση στα Πετράλωνα: Τα συντρίμμια καθυστερούν την αυτοψία - Προβληματισμός για την υγειονομική διάσταση

Aλλάζουν τελικά οι σπουδές στο εξωτερικό τη ζωή των φοιτητών;

Στους 21 οι νεκροί από την κατολίσθηση στην επαρχία Γκανσού στην Κίνα

Αιματηρή συμπλοκή, μετά τα μεσάνυχτα, στη Λάρισα – Δύο ανήλικοι στο νοσοκομείο