Την προσοχή που χρειάζεται να δείξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λιμόζ τόνισε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων προς την Γαλλία.

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα για την Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό τους και σίγουρα θέλουν να τους κάνουν χαρούμενους», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα είναι εύκολο ματς, θέλουν να κάνουν καλό ματς μπροστά στον κόσμο τους, το ότι παίζουν με τους πρώτους είναι ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτούς. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ και στα τρίποντα καθώς είναι ιδιαίτερα εύστοχοι στην έδρα τους πίσω από τα 6.75. Αυτό που έχει ζητήσει ο κόουτς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague