Για την αντίδραση της ΑΕΚ στην τοποθέτηση Λανουά όσον αφορά στο ακυρωθέν γκολ με τον Παναιτωλικό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο και με αφορμή τη σχετική ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη, σημείωσε ότι η «Ένωση» περίμενε την ανάλυση του αρχιδιαιτητή, ώστε ν’ αναδείξει έπειτα τα δυο μέτρα και δυο σταθμά με τα οποία αντιμετωπίζεται.
Σημείωσε λοιπόν ότι γίνεται ακόμα πιο κραυγαλέο το ερώτημα πώς γίνεται ο ίδιος διαιτητής (ως VAR) να θεωρεί φάουλ αυτό του Γιόβιτς, αλλά όχι πέναλτι αυτό που έγινε πέρυσι στο ματς με τον Πανσερραϊκό.
Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, αναφέρθηκε στη δοκιμή ενδεκάδας του Μάρκο Νίκολιτς για το ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, τονίζοντας ότι η μόνη θέση που μοιάζει να παίζεται είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ ανάμεσα σε Κοϊτά και Γκατσίνοβιτς.