Φαίνεται πως μειώνονται οι πιθανότητες να αποκτήσει η ΑΕΚ από την Πόρτο τον Ερνάνι, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν βλέπω να προχωρά του Ερνάνι. Από την Πόρτο λένε πως δεν έχουν κάνει καμία επαφή με την ΑΕΚ. Επιπλέον λένε ότι για να τον παραχωρήσουν, θα πρέπει να πληρωθεί η Πόρτο και ταυτόχρονα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, καθώς είναι η πρώτη εναλλακτική στη θέση του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Σοτζέι Μασούντ είπε πως «… είναι πιο εύκολη περίπτωση και φαίνεται πως αν δοθεί εντολή ο παίκτης θα κλείσει. Εκτός κι αν ο Μανόλο Χιμένεθ αποφασίσει κάτι διαφορετικό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Πιο σημαντικό ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ από τα αποτελέσματα»

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

TAGS: A.E.K.