Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της σεζόν και της διακοπής για τα Χριστούγεννα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το χειρότερο για την ΑΕΚ είναι πως το πάθημα, δεν της έγινε μάθημα, αφού δεν τελείωσε δύο δικά της παιχνίδια. Στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν ως ήττα τα δύο αυτά αποτελέσματα. Ειδικά αυτή στις Σέρρες, η ΑΕΚ το πάλεψε μέχρι το 90’, αυτό που έχασε ο Ελίασον είναι εξίσου εγκληματικό με το λάθος του Αθανασιάδη. Δεν χρειάζεται να μπλοκάρει σε ένα τέτοιο σημείο. Έπρεπε να τελειώσει τη φάση, έπρεπε να σουτάρει και ας πάει άουτ. Δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και αν τα είχε πάρει αυτά τα δύο ματς, θα ήταν στην κορυφή. Δεν είναι καταστροφή το -3, αφού έχει βρεθεί στο παρελθόν στο -6 και το -8. Το μοναδικό καλό είναι η επιστροφή του Λιβάι, ο οποίος σε τρία γκολ έχει βάλει ισάριθμα τέρματα. Είναι ξανά σε beast mode και δεν πέφτει κάτω με τίποτα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε ότι «η αναζήτηση συνεχίζεται για τον αριστερό μπακ, αφού θα λείψουν οι Ιρανοί στο Ασιατικό Κύπελλο, και υπάρχει ως προτεραιότητα η συγκεκριμένη περίπτωση για βασικό παίκτη, και για την επόμενη σεζόν, και δεν θα ψάξει για δανεικό παίκτη, και κοιτάει για έναν μεσοεπιθετικό. Για τον Αθανασιάδη, μέχρι και προχθές, δεν είχε προκύψει τέτοια κουβέντα ενόψει Ιανουαρίου. Δεν ξέρω αν αύριο-μεθαύριο ο Ματίας θα πει “πάμε και για τερματοφύλακα”».

Και κατέληξε, με το μήνυμα, «εκείνο που προέχει είναι να ηρεμήσουν στην ΑΕΚ. Να καθαρίσουν το κεφάλι τους, αφού έχουν μέχρι την Τρίτη ρεπό, και να γυρίσουν πίσω υγιείς, αφού ακολουθεί το Κύπελλο με τον Άρη και μετά το ντέρμπι με Ολυμπιακό και στη συνέχεια με Παναθηναϊκό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»

Οριστικό του Γρηγορίου στον Άρη - Σηκώνει μανίκια και κάθεται στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό

Παντελίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπήρχε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από την ομάδα, πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει»

TAGS: A.E.K.