Στα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ, αλλά και τις φωνές του Ατρομήτου για τη διαιτησία στάθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ την Τρίτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.
«Υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα και οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, αφού ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι έτοιμος, ενώ από τη στιγμή που λείπει ο Χουλτ, δεν μπορεί να παίξει εύκολα με τριάδα. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά στις στημένες φάσεις, γιατί απειλήθηκε και στο ματς με τον Απόλλωνα πολλές φορές και ο Ατρόμητος έχει μεγάλη δύναμη εκεί», ανέφερε.
Όσο για τις φωνές των Περιστεριωτών για τη διαιτησία, είπε: «Έχει δίκιο ο Ατρόμητος να διαμαρτύρεται, γιατί είναι ομάδα που βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και δικαιούται να ζητά ξένους διαιτητές στα μεγάλα ματς, όπως και στο Κύπελλο με την ΑΕΚ».