Στη σκληρή δουλειά που ήδη έχει ξεκινήσει ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη, σημείωσε ότι έχει πειράξει πολύ τον Αργεντινό ο τρόπος που χάθηκε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και ο τρόπος που ασχολείται με τον σχεδιασμό δείχνει… λύσσα σαν αυτή του πρώτου καλοκαιριού.

Εκτίμησε, εξάλλου, ότι θα γίνουν τουλάχιστον 5-7 κινήσεις στη μεταγραφική αγορά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο (ανάλογα και με τις εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων) να είναι ακόμα περισσότερες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

TAGS: A.E.K.