Στις αγωνιστικές προεκτάσεις της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου ενόψει της άφιξης του Αργεντινού επιθετικού του απόγευμα, σημείωσε ότι αυτή τη φορά έρχεται 100% έτοιμος.

Τόνισε λοιπόν ότι δεν θα χρειαστεί παρά λίγες μέρες για να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα, αφού είχε δείξει (από το τέλος κιόλας της περασμένης σεζόν) ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Κατά τ’ άλλα, στάθηκε και στη σημασία του φιλικού της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού το βράδυ της Πέμπτης, καθώς θα υπάρξει ένα σοβαρό δείγμα για τον βαθμό συνέχειας και συνέπειας της ομάδας ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα την άλλη βδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Σβηστή νίκη και rotation με ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό – Τί βλέπουν στην ΕΠΟ και θα βάλουν Έλληνες διαιτητές;»

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φίλους της ΑΕΚ και να σεβαστούν τη φιλοξενία μας»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν αύριο (25/02) τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη

Κετσετζόγλου: «Δεν θα παρασυρθεί από το… πάρτι στον Βόλο η ΑΕΚ - Από την εποχή Σάντος αυτό που κάνει φέτος ο Νίκολιτς»

Πένθος στον Ολυμπιακό: Έφυγε ο Σωτήρης Γκαβέζος

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα

Σαββόπουλος: «Δεν βοήθησε και τον εαυτό του ο Χιμένεθ, έτσι κατέληξε σε Γρηγορίου ο Άρης»

Τσορμπατζόγλου: «Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ - Δεν επιστρέφει κανείς τραυματίας»

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» - Οι Άραβες εξηγούν το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

TAGS: A.E.K.