Για το σημείο-κλειδί στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι η Αντβέρπ δεν φοβίζει με αυτά που έδειξε στο πρώτο ματς, ωστόσο είναι ομάδα που μέτρησε 27 clean sheets πέρυσι, κατακτώντας νταμπλ και Σούπερ Καπ από την άμυνά της.

Τόνισε λοιπόν ότι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι η «Ένωση» θα πρέπει ν’ αξιοποιήσει τις πάμπολλες ευκαιρίες που φτιάχνει, έστω και σε ποσοστό 60%.

Υπογράμμισε, δε, ότι θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να χτυπήσουν στο αδύναμο σημείο του αντιπάλου, που φάνηκε στην Αμβέρσα ότι είναι τα άκρα της άμυνάς του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

TAGS: A.E.K.