Το δικό του σχόλιο για τη δύσκολη και αγχωτική εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» ανέφερε αρχικώς πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πολλές καλές στιγμές και έπρεπε να νικήσουν με 2-0 ή 3-0, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τρίποντο δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια της ομάδας που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό πίεση.

Στη συνέχεια, σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Μεγαλώνει και απογειώνει τη νίκη το γεγονός ότι ήρθε κόντρα σε εμετική διαιτησία. Συγκλονιστικά κακή διαιτησία, προκάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ και χάρισε τουλάχιστον 6 κάρτες στον Παναιτωλικό. Δεν ξέρω πώς θα μπορεί να κερδίζει στο μέλλον με τέτοιες διαιτησίες».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»

Tα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή μετά από 979 μέρες και καλύτερο ξεκίνημα από το 2022!

Αθανασίου: «Άλλη μια υψηλού επιπέδου παράσταση από τον Παναθηναϊκό - Δημιουργεί ελπίδα και προσμονή»

Νικολογιάννης: «Έκρυψε την μπάλα ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε 6-7 γκολ - MVP ο Νίστρουπ»

Λίσι: «Σημαντικό να νιώθουμε κοντά μας τον Ιβάν Σαββίδη»

TAGS: A.E.K.