Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν την αναζήτηση με σκοπό να καλυφθεί το κενό του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι «υπάρχει βάση στη σκέψη όποιου την είχε», αναφερόμενος στην περίπτωση Γκαλτιέ, επισημαίνοντας ότι τον ήθελε ο Χαβιέρ Ριμπάλτα στη Μαρσέιγ. «Υπήρχε ουσιαστική επαφή λόγω της επιθυμίας του Γκαλτιέ, ο οποίος είναι από τη Μασσαλία», τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο.

Ακολούθως επεσήμανε ότι το κασέ του που είναι πολύ έξω από τα ελληνικά δεδομένα, ενώ ανέφερε το αν έχει τεθεί θέμα για την ΑΕΚ και τον 58χρονο τεχνικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το αντίο της ΠΑΕ στη Λεωφόρο: «Είναι το μέρος που γεννήθηκε η Παναθηναϊκή ιδέα, η καρδιά και η ψυχή του Συλλόγου»

Νικολακόπουλος: «Η πιθανότερη σύνθεση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ»

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Οι 11άδες της αναμέτρησης

Τσακίρης: «Η φιέστα θα ξεπεράσει κάθε φαντασία - Η ΑΕΚ πρέπει να χτίσει σε αυτό το πρωτάθλημα»

Αθανασίου: «Καταστροφικά τα playoffs για τον Παναθηναϊκό - Ακατανόητο ότι θα παίξει χωρίς κόσμο σε τόσο ιδιαίτερο ματς»

Μανωλάς: «Μόνο στην ΑΕΚ αυτά-Σε λίγο θα κόβει εισιτήρια και στις προπονήσεις»

Παγκάκης: «Το ''αντίο'' στη Λεωφόρο και οι σκέψεις Μπενίτεθ για την ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Φρεσκάρει τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου για να φορτσάρει στο τέλος»

Η ΑΕΚ προειδοποιεί τον κόσμο: «Μετράμε αντίστροφα για τη στέψη, ωστόσο απαιτείται προσοχή απ’ όλους»

Τσανάκας: «Μίνιμουμ στόχος η δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό-Φαβορί για 11άδα ο Ταρέμι»

TAGS: A.E.K.