Οι άνθρωποι της ΑΕΚ συνεχίζουν την αναζήτηση με σκοπό να καλυφθεί το κενό του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης τόνισε ότι «υπάρχει βάση στη σκέψη όποιου την είχε», αναφερόμενος στην περίπτωση Γκαλτιέ, επισημαίνοντας ότι τον ήθελε ο Χαβιέρ Ριμπάλτα στη Μαρσέιγ. «Υπήρχε ουσιαστική επαφή λόγω της επιθυμίας του Γκαλτιέ, ο οποίος είναι από τη Μασσαλία», τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο.

Ακολούθως επεσήμανε ότι το κασέ του που είναι πολύ έξω από τα ελληνικά δεδομένα, ενώ ανέφερε το αν έχει τεθεί θέμα για την ΑΕΚ και τον 58χρονο τεχνικό.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απαρηγόρητος ο Κάτρης, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι της Τούμπας και την γκέλα του Παναθηναϊκού

Ερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και για να είμαστε στην τετράδα»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τη μάχη με τον Ατρόμητο

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς και… δύο πέναλτι»

Κετσετζόγλου: «Μένει πικρία στην ΑΕΚ για την ευκαιρία στο 94’ – Το μυστικό ήταν η απόκρουση του πέναλτι»

Μπενίτεθ: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»

Παντελίδης: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, τη μεγάλη ευκαιρία την έχουμε εμείς μετά το 1-0»

Λουτσέσκου: «Δώσαμε την απάντησή μας, περήφανος για τους παίκτες - Οι "καημένοι" Τάισον, Ζίβκοβιτς είναι απίστευτοι»

Νικολογιάννης: «Σε κρίση ο Παναθηναϊκός - Μόνο κάποιοι προσπαθούν ατομικά…»

TAGS: A.E.K.