Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ ενόψει του αποψινού εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στο μεγάλο «πρέπει» του αποψινού αγώνα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ, έκανε την εκτίμησή του για την πιθανή ενδεκάδα, με τον Βίντα να έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του στόπερ αντί του Σιμάνσκι.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως αύριο, Δευτέρα, θα είναι μια σημαντική ημέρα για την υπόθεση Κυριακόπουλου για να δούμε αν θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά η μεταγραφή του.


Ακούστε το ρεπορτάζ:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: A.E.K.