Για την τακτική προσέγγιση της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο και τον τρόπο που θα καλυφθεί το πιθανότατο κενό του Λαμέλα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι οι Τσούμπερ και Περέιρα (ανάλογα και με την εικόνα τους στις προπονήσεις που μεσολαβούν) είναι υποψήφιοι να ξεκινήσουν πίσω από τον επιθετικό.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, τόνισε ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στα χαφ:

Aφενός για το ποιος θα είναι το εξάρι (Σιμάνσκι ή Γιόνσον) και αφετέρου για το αν ο Λιούμπιτσιτς (ή ακόμα και ο Μάνταλος) θα είναι ο παρτενέρ του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ-Καλαμάτα: Βασικοί Γιάκιτς και Ντιέγκο Κόστα, στον πάγκο ο Ζίβκοβιτς

ΑΕΚ: Η «γιαγιά με το καπνογόνο» για την οποία είχε μιλήσει ο Νίκολιτς! (video)

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

TAGS: A.E.K.