Για το πώς κατέληξε η ΑΕΚ στην περίπτωση του Χακίμ Σαχαμπό, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, σημείωσε ότι η δεύτερη περίπτωση χαφ που εξέτασε η «Ένωση» ξεπερνούσε τα 5,5 εκατ. ευρώ, ενώ κι εκείνος ηλικιακά βρίσκεται στα 21-22.

Όσο για το κυριακάτικο ματς, το χαρακτήρισε ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» να δείξουν ότι μπορούν να ματσάρουν τον συγκεκριμένο αντίπαλο και να εκμεταλλευτούν έπειτα ότι (πλην ΠΑΟΚ) έχουν στρωμένο πρόγραμμα.

Αναφερόμενος, δε, στην ενδεκάδα, τόνισε ότι ο Μάρκο Νίκολιτς έχει κάποια διλήμματα, σημειώνοντας ότι οι Κοϊτά-Ελίασον διεκδικούν θέση και δεν θα είναι έκπληξη να βρεθεί κάποιος εξ αυτών βασικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: A.E.K.