Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως στο… μέτωπο των διαρκείας και του Ορμπελίν Πινέδα, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για να είμαστε ειλικρινείς, θυμάμαι πως πέρυσι είχε βρεθεί κόσμος που ήταν στις 12 τα μεσάνυχτα, για να είναι στα εκδοτήρια στις 7 το πρωί, και να πάρει τα πρώτα εισιτήρια. Φέτος είναι μία διαφορετική ιστορία, αν και η ανταπόκριση φαίνεται πως θα είναι ίδια ή και μεγαλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί αρκετές οχλήσεις, για αναβάθμιση ή θα είναι καινούργιοι. Δεν μπορούν να χωρέσουν όλοι όμως… Θα μπει το αντίστοιχο φρένο με την περσινή διάθεση των διαρκείας. Δεν θα υπάρχουν 6-7 χιλιάδες εισιτήρια ως ελεύθερα;», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Το κεφάλαιο Πινέδα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα, τουλάχιστον αναφορικά με τις σκέψεις του νέου προπονητή της Θέλτα και των προθέσεων του προέδρου της. Για εμένα, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη για τον αντί-Πινέδα. Θα πρέπει να έχει εστιάσει σε αυτό το κομμάτι, να έχει 3-4 επιλογές, και να παλέψει παράλληλα την προσπάθειά της για τον Πινέδα. Διαφορετικά θα είναι πρόβλημα. Πρέπει να δούμε και τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, να είναι βατά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.