Στα δείγματα του Ματίας Αλμέιδα ότι θέλει να διορθώσει και θέματα νοοτροπίας στην ΑΕΚ (πέραν του αγωνιστικού) στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας με τον Μιχάλη Τσόχο και με αφορμή την ομιλία του Αργεντινού έπειτα από κάποιες γκρίνιες για την ένταση της προπόνησης, σημείωσε ότι καλά κάνει και κόβει τη μουρμούρα.

Διότι εξήγησε ότι τέτοια φαινόμενα (ακόμα και μέσα στα ματς) ήταν αρκετά συχνά στην «Ένωση» τα τελευταία χρόνια και το μόνο που προσφέρουν είναι εκνευρισμό στην ίδια την ομάδα, αλλά και την εξέδρα.

Όσο για το μεταγραφικό κομμάτι, εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει τουλάχιστον ο ένας στόπερ, ενώ τόνισε ότι για τον εξτρέμ έχουν γίνει διερευνητικές επαφές και για δυο περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

TAGS: A.E.K.