Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να δούμε τι θα γίνει με τον Χατζισαφί που είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο ματς με τον ΠΑΣ και δεν υπάρχει ο Μοχαμάντι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Χθες δοκίμασε τον Ραντόνια στο αριστερό άκρο και μάλλον αυτό φαίνεται πως θα συμβεί στο αυριανό παιχνίδι. Για τον Σιντιμπέ, είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να αποκτήσει ρυθμό, με όλους τους υπόλοιπους ίδιους. Υπάρχει και ο Τζαβέλλας για τα αριστερά, αλλά οι απαιτήσεις δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

Σαββόπουλος: «Θα δοκιμαστεί το ρόστερ και η ετοιμότητα του Άρη - Ντεμπούτο για Σούταλο»

Πήλιος: «Να βγάλουμε τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Σκληρές διαπραγματεύσεις με Άουγκσμπουργκ για Γιάκιτς - Κυρίαρχο όνομα ο Λαμπόρντ»

Δεσύλλας: «Ο Ουναΐ προσφέρει επιπλέον κίνητρο ώστε να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Νίκολιτς: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Άρη, πρέπει η εμφάνισή μας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα»

TAGS: A.E.K.