Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετάφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στο επίσημο «διαζύγιο» του Μάρκο Νίκολιτς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην επικείμενη έναρξη της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, τόνισε πως την εν λόγω περίπτωση, η ΑΕΚ την είχε δουλέψει καιρό, από το ταξίδι του Μάριου Ηλιόπουλου στο Βελιγράδι, με την ομάδα να είχε βρει στο πρόσωπό του τον εκλεκτό για τον πάγκο από τις 20-22 Μαΐου.

Στη συνέχεια, στάθηκε στις μεταγραφές που πρέπει να τρέξουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία, η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις από τις 4-5 μεταγραφές που ψάχνει για το βασικό σχήμα, όπως εκείνες στη θέση του φορ, του στόπερ και του μπακ.

Τέλος, σχολίασε τα νέα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Πινέδα με την Τσίβας, αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον της «Ένωσης» προς τον Ντέσερς.


Ακούστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Ο Άρης πρέπει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι - Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή μου»

Κόντης: «Καλύτερη η version του νέου ΟΦΗ - Πρέπει να πάρουμε σκληρές αποφάσεις»

Τα highlights από τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού στο ντέρμπι κορυφής των playoffs 5-8

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα στην Allwyn Arena με εντυπωσιακό κορεό και δεκάδες καπνογόνα

Το ξεχωριστό περιβραχιόνιο που φοράει ο Τσέριν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ο Ζίνι έβαψε κίτρινα τα μαλλιά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Κοσμοσυρροή και μικροένταση πριν τη σέντρα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων!

Παπαδόπουλος: «Ο Λεβαδειακός έχει βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια» - Τι είπε για το μέλλον του

Η Allwyn Arena «βράζει» για τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ - Η μαγική ατμόσφαιρα μέσα από την κάμερα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Καντεβέρε και Πέρεθ χάρισαν στον Άρη την 5η θέση!

TAGS: A.E.K.